Reklame:

Beskyldes for at ’tiltrække bilentusiaster’ – nu svarer Jeremy Clarkson igen

Den mangeårige motorjournalist beskyldes nu for at tiltrække ‘horder af bilentusiaster’ til sin gård Diddly Squat. Noget nogle naboer er sure over. 

Jeremy Clarksons programrække ‘Clarkson’s Farm’ er en gigantisk succes for streamingtjenesten Amazon Prime. Anden sæson er streamingtjenestens mest sete egenproduktion i England.

Men det er langt fra alle naboer til gården, der ligger i landsbyen Chadlington, der er lige begejstret for det publikum, Clarkson tiltrækker. Ifølge nogle af landsbyens indbyggere har Jeremy Clarkson forvandlet ‘engang så fredelige Chadlington til en turistmagnet’.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


LÆS OGSÅ: Snart kan du køre gratis over Storebælt

En magnet i der i særlig grad tiltrækker bilentusiaster, som skaber køer, der blokerer vejene, siger naboerne.

Men billedet er et helt andet end det, visse naboer og lokalmedier forsøger at fremmane, mener Clarkson. Med henvisning til biler, der holder parkeret i vejsiden ved gården, bemærker Clarkson på Twitter.

Har lokalpolitiets opbakning
– Spørger du mig, ser de biler ikke ud til at være ret entusiast-agtige.

Reklameblok:
Sidste år afviste byrådet i Chadlington dog, Jeremy Clarksons ønske om at anlægge en parkeringsplads med plads til ’70 eller flere biler’. Det slår dog ikke umiddelbart den 62-årige gårdejer ud.

– Vi har et godt samarbejde med det lokale politi, og sandheden er, at besøgene bliver bedt om ikke at parkere på offentlig vej, lyder det i en andet tweet.

Jeremy Clarkson beklager i øvrigt, at Diddly Squat endnu ikke har plads til den mange besøgendes biler. Men at det skaber ‘kaos på vejene’, som LBC skriver i en siden slettet artikel, er kun “noget der foregår i hovedet på journalisten bag”, mener Jeremy Clarkson.
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?