Annonce:

Arbejdstøjet skal være i orden, men hvor finder du det bedste?

Der findes et utal af producenter af arbejdstøj, men skal du have både kvalitet, design og en rimelig pris, får du her et bud på den helt rigtige producent til dig.

Hvad for noget tøj har du egentlig på, når du arbejder på en bil? Du hopper måske i et gammelt sæt tøj som kan ”tåle” oliepletter, og alt det der hører med, når motorhjelmen er åben, og du roder med maskineriet. Det kan også være du rent faktisk har noget arbejdstøj, men er det godt nok? Ligesom med alt andet, fås arbejdstøj også i en bred vifte af kategorier, prisklasser og kvalitetsniveauer.

Derfor kan det ofte være svært at finde ud af hvilket mærke, der er det bedste, og hvad dit arbejdstøj egentlig skal kunne håndtere. Mange producenter af arbejdstøj specialiserer sig ofte i enkelt dele, og det kan derfor være svært at finde én enkelt producent, der forhandler alt det, du har brug for, og som ikke går på kompromis med hverken kvalitet eller sikkerhed. En producent der dog netop forhandler alt indenfor arbejds- og sikkerhedstøj, og som fortsat leverer den højeste kvalitet, er det tyske firma engelbert strauss.

Hos engelbert strauss produceres alle typer af arbejdstøj. Du kan både købe sko, bukser, trøjer, jakker, tilbehør som bælter, hatte, huer tasker og beskyttelsesgenstande som åndedrætsværn, høreværn, handsker og hjelme. Deres slogan er ”enjoy work”, og det er ikke tilfældigt. Kvaliteten er nemlig i særklasse, mens der også er tænkt på både design og pasform. En af grundende til, at mærket kan være særligt interessant for dig, er på grund af deres sikre skaerebukser, som beskytter dig, når du skærer og svejser. De fås i forskellige varianter alt efter dit behov og budget. Med dem får du et par bukser der ikke blot sikrer dig, men som også sidder godt, ser smarte ud, og holder i mange år.

Det er utrolig vigtigt at have udstyret i orden, når man arbejder med metal og maskiner, og netop dette har Arbejdsmiljø i Danmark også sat stort fokus på de seneste år. Blandt andet i deres Arbejdsmiljøvejviser for branchen metal og maskiner, som fortæller dig alt du bør vide om sikkerheden indenfor netop denne branche. Der er ofte en rolig og afslappet ageren på et værksted, hvilket er en af de klare fordele, ved at arbejde indenfor denne branche.

Det betyder dog også, at man aldrig er mere end et øjeblik fra en ulykke, hvis man bliver ufokuseret et kort sekund. Blandt andet derfor er det også vigtigt, at man har styr på sikkerheden. Hos Arbejdsmiljø i Danmark kan du se hvilke problemer du kan støde på, og hvordan du bedst og hurtigst muligt løser dem. Blandt andet handler dele af det om det sikkerhedsudstyr, som du benytter, og netop her er arbejdstøj fra engelbert strauss det perfekte valg.

Når du nu står i dit nye arbejdstøj fra engelbert strauss, er det selvfølgelig vigtigt, at din bil står ligeså knivskarp og nydelig. Foråret er over os, og snart banker sommeren på døren. Det går derfor ikke, at du kører rundt i en beskidt bil, der ser ældre ud, end den reelt er. Derfor kan du med fordel tage et kig på gør-det-selv bilpleje guiden, som giver dig gode råd til, hvordan du billigt og simpelt holder din bil flot og ren.

Redaktionen
Redaktionen
Boosted.dk er Danmarks største bilmedie med over en million unikke brugere og over syv millioner sidevisninger hver måned. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler