Annonce:

Akrapovic-udstødning får monstret frem i den ny M5

Fra fabrikken er den nye BMW M5 allerede et monster. Men et monster med et lidt tamt brøl – så er det godt, vi har slovakiske Akrapovic

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Den nye BMW M5 er ikke bare den hurtigste M5 nogensinde. Fabrikken har også givet den 600 hestes supersedan et udstødningssetup, der i får den 4.4 liters V8’er til at brøle som en gammeldags amerikaner med flad krumtap.

Altså på papiret. For i virkeligheden er det nogle meget afdæmpede brøl, Bimmeren kan præstere fra fabrikken. Men så er det jo godt, at der findes nogle vanvittige slovakker. Under navnet Akrapovic producerer de nogle af det mest brutale udstødnings-‘tech’, verden nogensinde har set.

Og nu er den slovakiske trolddom kommet F90 M5 til gode. Monsteret lever for alvor! Så er spørgsmålet jo bare om, det lyder bedre end tyske Manharts M5-fortolkning, der lystrer navnet MH5 700.


Annonce:

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler