Reklame:

777 er en hyperbil med 4,5-liters V8-motor og 735 hestekræfter

Desværre skal der kun bygges 7 biler – og de får ‘allesammen’ et rasende prisskilt. 

7 biler – that’s it! Hverken mere eller mindre. Præcis 7 styk. Til gengæld er bilerne også døbt 777.

Idéen er skabt af en formentlig gal italiensk forretningsmand. Andrea Levy hedder han, og han har grundlagt mærket 777 Motors.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Er det ikke nok til at overbevise dig, om at tallet 7 går pænt meget igen her, tager Andrea Levy og 777 Motor 7 millioner – altså euro – for hver af de syv biler.

Ja, det er mange syvtaller. Så for en god ordens skyld må vi hellere lige indskyde, at det svarer til 52 millioner danske kroner.

LÆS OGSÅ: VIDEO: Her lader bilmærker tusindvis af nye elbiler ruste væk

For den slags penge får du – eller hvem der har økonomien til den slags – en bil der ikke må kører på offentlig vej. Og den må faktisk heller ikke køre på racerbaner.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

I hvert fald må hver af de syv 777-biler ikke køre med i officielle, FIA-regulerede racerløb. Hvilket er snart sagt samtlige racerløb på planeten Jorden.

Folkene bag 777 Motors forsvarer beslutningen med, at de aldrig ville kunne give deres kunder den sammen oplevelse, hvis de skulle homologere biler til gade- eller banebrug.

Og en vild oplevelse bliver det, selvom de kommende ejere ikke må bruge bilerne til rigtig ræs. Hver 777 vejer bare 900 kilo, og den 4,5-liters V8-motor (uden nogen form for hjælp – heller ikke fra turboer) leverer 735 hestekræfter.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

777 Motors har sagt, at de vil præsentere en prototype af bilen allerede i næste måned. Nærmere bestemt fredag 7. juli – herefter vil der formentlig være lidt stille, indtil leveringerne begynder i 2025.

 


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?