Annonce:

Lyt til 603 hk i skrigende hillclimb wankel-Mazda 3

Har du hørt om en Mazda 3 med 603 wankel-heste, det har du nu!

Her på Boosted-redaktionen er alle mand travlt optaget med de sidste forberedelser til Danmarks største bilshow nogensinde, Auto Show Denmark i Odense Congress Center d.2 og 3 september.

Vi er superspændte på at vise publikum alle de flotte udstiller biler og vores udendørs livearena, som blandt andet Mad Mike vil køre driftopvisning i både lørdag og søndag. Derfor røg webredaktøren da også til tasterne, da denne vilde hillclimb-video landede på redaktionen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det her er en Mazda 3, men det er ikke den nyeste udgave. Den er heller ikke udstyret med nogen helt almindelig motor. Men Mazda power er det nu stadigvæk. Det er nemlig wankel power, der får dette hillclimb-monster til at lave intet mindre end 603 hestekræfter.

Det er ca. fem gange så meget kraft, som fås i den almindelige 3’er hos den lokale Mazda-forhandler. Her konverteret til at gå direkte i baghjulene – naturligvis! Udover flammer af uforbrændt benzin giver det et uforglemmeligt lydspor.

Skru op!

 

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

 

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler