Annonce:

Tilbagekalder 50.000 biler – motoren dør, hvis du spilder på bagsædet

Hele seks modeller kaldes tilbage – der skal fikses en lidt underlig fejl på Audis regning.

Audi er i gang med at tilbagekalde 50.800 biler fordelt på seks modeller: A6, A6 Allroad, A7, S6, RS 6 og RS 7. Og årsagen? Tyskerne har fundet ud af, at motoren i de nævnte modeller kan gå i nødprogram, hvis der spildes væske på bagsæderne.

Hvor mærkeligt det end lyder, er der faktisk en mening med galskaben. Lige under bagsæderne har Audi nemlig planter noget elektronik. Og som det er med den slags, har det ikke alt for godt af at komme i kontakt med fugt.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Skulle det ske alligevel, vil bilerne som regel gå i nødprogram på motoren. Hvilket betyder, at bilen kun lige akkurat kan slæbe  sig afsted. I det hele taget skal man undgå at køre i en bil der er gået i nødprogram.

Audi har ifølge flere medier bl.a. Car and Driver fået flere klager som relaterer sig til problemet. Tyskerne er dog stadig af den opfattelse, at problemet ikke har ført til nogle ulykker.

Det er ifølge mærket kun biler produceret mellem juli 2018 og april 2022 der kan være ramt af det lidt løjerlige problem. Alle biler produceret efter april måned i år skulle Audi have styr på.

 

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler