Der skal 467.854 LEGO-klodser til en McLaren Senna

Der skal næsten en halv million LEGO-klodser til McLaren Senna bygget i 1:1 af det berømte danske legetøj

Sidste år blev der brugt over en million Lego Technic-dele på at bygge en kørende Bugatti Chiron – tophastigheden var 20 km/t.

Med 467.854 klodser skal der knap så meget til, før en McLaren Senna står i 1:1. Men det har stadig taget 42 personer i hold på tid af gangen tæt på 5.000 timer at bygge den britiske superbil i det noget alternative materiale.

Reklameblok:Med sine 1.5 ton i vægt er Lego-‘superbil’ cirka 500 kilo tungere end den ægte vare. En ordentlig basse, der desværre ikke kan køre ved egen drift, som Bugatti’en kan.

Til gengæld har Senna’en en helt rigtig McLaren-farve, Victory Grey. Ligesom både føresædet, rattet og pedalerne er fra McLarens rigtige lager af Senna-dele. Det samme er fælge og dækkene fra Pirelli. Mens lygterne blinker, og infotainment-systemet viser alt om ‘bilen’.

Ja, selv Senna’ens karakteristiske døre er fuldt funktionelle på Lego-udgaven. Dog er de fjernet, når bilen står udstillet.

Reklameblok:Reklamelink:
Mangler du dæk og fælge til bilen? Klik her og se vilde tilbud!

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Boosted.dk er Danmarks største site om biler med over en million unikke brugere og over syv millioner sidevisninger hver måned. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk