Annonce:

Der skal 467.854 LEGO-klodser til en McLaren Senna

Der skal næsten en halv million LEGO-klodser til McLaren Senna bygget i 1:1 af det berømte danske legetøj

Sidste år blev der brugt over en million Lego Technic-dele på at bygge en kørende Bugatti Chiron – tophastigheden var 20 km/t.

Med 467.854 klodser skal der knap så meget til, før en McLaren Senna står i 1:1. Men det har stadig taget 42 personer i hold på tid af gangen tæt på 5.000 timer at bygge den britiske superbil i det noget alternative materiale.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Med sine 1.5 ton i vægt er Lego-‘superbil’ cirka 500 kilo tungere end den ægte vare. En ordentlig basse, der desværre ikke kan køre ved egen drift, som Bugatti’en kan.

Til gengæld har Senna’en en helt rigtig McLaren-farve, Victory Grey. Ligesom både føresædet, rattet og pedalerne er fra McLarens rigtige lager af Senna-dele. Det samme er fælge og dækkene fra Pirelli. Mens lygterne blinker, og infotainment-systemet viser alt om ‘bilen’.

Ja, selv Senna’ens karakteristiske døre er fuldt funktionelle på Lego-udgaven. Dog er de fjernet, når bilen står udstillet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Annonce:

Redaktionen
Redaktionen
Boosted.dk er Danmarks største bilmedie med over en million unikke brugere og over syv millioner sidevisninger hver måned. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler