Annonce:

28-årig lånte sin bil ud – nu har politiet taget den fra hende

Onsdag formiddag stoppede politiet en 32-årig mand på Nykøbingvej i Horreby – det kostede med det samme en 28-årige kvinde bilen.

Onsdag formiddag kl. 11.15 beslaglagde Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi en bil. Bag rattet sad en 32-årige mand, som – fordi han er frakendt kørekortet – i første omgang slet ikke måtte sidde netop der.

Han havde heller ingen sele på, og så virkede han påvirket af stoffer. Så der røg yderligere to sigtelser på synderegisteret der. At manden blev stoppet og anholdt, gik dog ikke kun ud over ham selv. Bilens ejer – en 28-årige kvinde – står til at miste sit køretøj, fordi det nu er tredje gang, at hendes ‘kammerat’ tages i at køre bil i frakendelsestiden.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Og så siger reglerne, at politiet er i deres gode ret til at beslaglægge bilen. Kvinden blev desuden sigtet for at overlade en bil til en person uden kørekort. Alene den forseelse koster 2.500 kr. Om hun nogensinde ser sin bil igen, er endnu uvist.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler