28-årig lånte sin bil ud – nu har politiet taget den fra hende

Arkivfoto: presse-fotos.dk

Onsdag formiddag stoppede politiet en 32-årig mand på Nykøbingvej i Horreby – det kostede med det samme en 28-årige kvinde bilen.

Onsdag formiddag kl. 11.15 beslaglagde Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi en bil. Bag rattet sad en 32-årige mand, som – fordi han er frakendt kørekortet – i første omgang slet ikke måtte sidde netop der.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

Han havde heller ingen sele på, og så virkede han påvirket af stoffer. Så der røg yderligere to sigtelser på synderegisteret der. At manden blev stoppet og anholdt, gik dog ikke kun ud over ham selv. Bilens ejer – en 28-årige kvinde – står til at miste sit køretøj, fordi det nu er tredje gang, at hendes ‘kammerat’ tages i at køre bil i frakendelsestiden.

Og så siger reglerne, at politiet er i deres gode ret til at beslaglægge bilen. Kvinden blev desuden sigtet for at overlade en bil til en person uden kørekort. Alene den forseelse koster 2.500 kr. Om hun nogensinde ser sin bil igen, er endnu uvist.

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk