20-årig haglet ned af sigtelser – stak af fra politiet med ‘hjulspin’

Arkivfoto: presse-fotos.dk

Mandag aften valgte en 20-årig bilist at gøre særdeles uheldigt opmærksom på sig selv. Han havde dog ikke meget lyst til at tale med ordensmagten om det.

Mandag aften udviklede sig for Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi blandt andet til en kortere biljagt på en 20-årig bilist i Næstved. I første omgang var den 20-årige ellers standset på betjentens anmodning.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

Men i stedet for at vise sit kørekort valgte den 20-årige at gassen bilen op og køre fra stedet med hjulspin, skriver politikredsen i døgnrapporten.

Den 20-årige har måske troet, at han kunne stikke af fra politiet. Men sådan gik det ikke. Bare lidt senere fik en anden patrulje nemlig fat i ham. Og så begyndte det ellers at regne med sigtelser.

Den 20-årige viste sig nemlig slet ikke at være i besiddelse af det kørekort, politiet i første omgang gerne vil have set. Sele brugte den unge bilist heller ikke. Desuden virkede han påvirket af stoffer, hvorfor der også røg en sigtelse for narkokørsel på synderegisteret.

Reklameblok:Den 20-årige ejer ikke den bil, han blev stoppet i. Derfor fik bilens 39-årige kvindelige ejer også en kedelig hilsen fra ordensmagten. Nemlig en sigtelse for at overlade et køretøj til en person uden førerret. Sådan en løber op i 2.500 kr.

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk