Annonce:

20-årig bilist dømt for at begå dobbelt-dummert

En juni-morgen sidste år satte en mand fra Hornbæk sig bag rattet. Det har nu kostet ham dyrt af flere grunde.

Man skal hverken kørte bil i påvirket tilstand eller uden kørekort. En juni-morgen sidste år formåede en 20-årig mand fra Hornbæk dog at gøre begge dele. Næsten da. For køreturen begyndte nemlig med at bakkede ind i en anden bil.

Ikke hvilken som helst bil dog. Den 20-årige havde nemlig ramt en patruljevogn. I den sad nogle betjentene som hurtig fandt bilistens promille på den helt forkerte side af grænsen. Efter påkørslen slog en blodprøve fast, at den 20-årige havde sat sig bag rattet med en promille på mindst 2,34. Det skriver  Helsingør Dagblad.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Samme medie skriver, at sagen kom for retten 9. marts i år. Her erkendte den unge mand sig skyldig. Samtidig fortalte han, at han både ryger hash og drikker alkohol, men at han var villig til at gå i behandling for det.

Derfor blev straffen på 20 dages fængsel også gjort betinget. En bøde på 1.500 kr., og at han nu ikke må tage kørekort de næste tre år, slap den 20-årige dog ikke for.

 


Annonce:

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler