Reklame:

20-årig bilist dømt for at begå dobbelt-dummert

En juni-morgen sidste år satte en mand fra Hornbæk sig bag rattet. Det har nu kostet ham dyrt af flere grunde.

Man skal hverken kørte bil i påvirket tilstand eller uden kørekort. En juni-morgen sidste år formåede en 20-årig mand fra Hornbæk dog at gøre begge dele. Næsten da. For køreturen begyndte nemlig med at bakkede ind i en anden bil.

Ikke hvilken som helst bil dog. Den 20-årige havde nemlig ramt en patruljevogn. I den sad nogle betjentene som hurtig fandt bilistens promille på den helt forkerte side af grænsen. Efter påkørslen slog en blodprøve fast, at den 20-årige havde sat sig bag rattet med en promille på mindst 2,34. Det skriver  Helsingør Dagblad.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Samme medie skriver, at sagen kom for retten 9. marts i år. Her erkendte den unge mand sig skyldig. Samtidig fortalte han, at han både ryger hash og drikker alkohol, men at han var villig til at gå i behandling for det.

Derfor blev straffen på 20 dages fængsel også gjort betinget. En bøde på 1.500 kr., og at han nu ikke må tage kørekort de næste tre år, slap den 20-årige dog ikke for.

 


Reklameblok:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?