Annonce:

18-årig påkørt af “stjålet” bil – nu er ejeren sigtet

I forbindelse med et større biltræf i Ringsted havde politiet nok at se til lørdag aften. Det udløste blandt andet en sigtelse for falsk anmeldelse. 

Klokken var 21.25 lørdag aften, da Midt- og Vestsjællands Politi modtog en anmeldelse om et færdselsuheld i Ringsted. Lidt fra hvor en større flok var forsamlet til et biltræf, blev en 18-årig bilist fra Haslev påkørt i et lyskryds.

LÆS OGSÅ: Nu taler politiet om større biltræf i weekenden: “Det blev opløst stille og roligt”

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Da politiet nåede frem til krydset, forklarede vidner, at en mørk personbil havde ramt den 18-årige. Men i stedet for at stoppe op stak personen bag rattet i den mørke bil af ‘med hjulspin og i høj fart’.

Samme sted samlede politiet en tabt kofanger og nummerplade op, som ledte dem på sporet af ejeren. Meget opklaringsarbejde kan der dog ikke have været i det.

Sigtet for falsk tyveri-anmedelse
For kort efter ringede ejeren af den samme mørke personbil til ordensmagten for at melde sin bil stjålet. Den forklaring ændrede manden – der er 24 år og fra Ringsted – dog senere til, at han havde solgt bilen for få dage siden. Hvem der havde kørt bilen og ramt den 18-årige i krydset, hævdede han af samme grund ikke at vide.

De skiftende forklaringer gav politiet dog ikke meget for. Med vidneforklaringer fra stedet mente ordensmagten nemlig at have nok til at sigte den 24-årige for at have løjet om den stjålne bil. Især fordi den 24-årige samme eftermiddag i den samme bil var blevet stoppet efter en kortere biljagt.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Politiet skal nu se på, om man også kan placere den 24-årige bag rattet, da den 18-årige blev ramt i lyskrydset.

 


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler