Annonce:

15-årige hevet ud af skolen for at få bøder for ulovlige knallerter

Politiet havde aftalt med skolen, at elever blev pillet ud af undervisningen og tildelt bøder.

Tirsdag morgen slog politiet til mod en række elever på Kildebjergskolen i Mørkøv. Eleverne havde det tilfælles, at de alle ejer knallerter.

Og den morgen stod politiet altså klar til at holde øje med trafikken, fordi man havde fået en anmeldelse, om at de 15-årige skabte utryghed i området med deres knallertkørsel. Der var dog ingen knallertkørere, politiet kunne stoppe tirsdag.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Derfor blev de 15-årige trukket ud af undervisningen, så politiet kunne kontrollere deres knallerter på et medbragt rullefelt. Her stod det værst til for en af drengene, hvis knallert politiet målte til en hastighed på 44 km/t.

Knallertens ene blinklys virkede heller ikke. Af de grunde blev den 15-årige sigtet på at køre rundt på en ulovlig knallert.

LÆS OGSÅ: Politiet beslaglagde bil og uddelte bøder til lovligt biltræf

På en anden knallert kunne politiet konstatere, at lyset ikke virkede, og at ejeren ikke havde medbragt forsikringspapirerne. Det kostede ham også en sigtelse. Endelig kom en tredje 15-årige dreng rullede lige i armene på ordensmagten på et elektriske løbehjul.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Noget der kostede ham en bøde, fordi han ikke havde hjelm på. De 15-årige drenges forældre er også blevet kontaktet og orienteret om sagerne. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler