Annonce:

11 år efter Paul Walkers død søger hans projektbil ny ejer

Til november er det 11 år siden, Fast and Furious-stjernen Paul Walker døde i et biluheld. Nu skal hans ufærdige Camaro finde et nyt hjem.

Besøg vores annoncør:

Paul Walker var før sin alt for tidlige død i november 2013 en vaskeægte bilentusiast. Det vidnede hans bilsamling, som siden er solgt i større eller mindre mængder, om.

Nogle af bilerne har bare aldrig fundet en ny ejer siden. Det gælder bl.a. for den Chevrolet Camaro RS Z/28 fra 1969. En bil som Paul Walker faktisk ejede sammen med vennen Roger Rodas, der døde i samme ulykke.

Hvilke planer de to venner havde med bilen, vides ikke. Men som det ses på billederne af den, var de to i hvert fald i gang med at slibe den ned. Formentlig som en klargøring til engang ny lak.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Modsat eksteriøret er interiøret tilsyneladende i ganske god stand. Det bemærker auktionshuset Mecum, som har bilen under hammeren til august, i hvert fald.

LÆS OGSÅ: Byttede 40.000 kalkuner for lade fyldt med biler

Det er desuden værd at bemærke, at bilens 4,9-liters fabriksmotor af en V8’er stadig ligger mellem forhjulene. Der er heller ikke pillet ved den 4-trins manuelle gearkasse.

Det helt store spørgsmål er, hvad det rullende projekt skal koste. Der er ikke angivet nogen mindstepris, men den bilsamling, Paul Walker efterlod sig, har før vakt meget stor interesse.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Hollywood-stjernen havde især en svaghed for hvide biler. Blandt andet et hav af BMW E36 M3 i den særlige Leichtbau-udgave. Læs mere om det her.

Andre af Paul Walkers biler har siden stjernes død sat verdensrekorder. Det gælder blandt andet for en bayside-blå Nissan Skyline R34 GT-R som sidste år blev verdens dyreste eksemplar.

Allerede inden bilen blev solgt, forventede auktionshuset Bonhams, at prisen vil ryge om på den uhyggelige side af en million dollar svarende til lige knap 7 millioner danske kroner i dag.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:

Kan du godt lide historier som denne? Så bør du tjekke resten af Boosteds kategori ‘ladefund’ ud. Vi har nemlig fyldt den op med om mulig endnu vildere historier om biler. Tjek det ud her.

  • 11 år efter Paul Walkers død søger hans projektbil ny ejer
  • 11 år efter Paul Walkers død søger hans projektbil ny ejer
  • 11 år efter Paul Walkers død søger hans projektbil ny ejer

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler