Annonce:

Byttede 40.000 kalkuner for lade fyldt med biler

Da James Harkey pludselig ikke skulle være kalkun-opdrætter, stod han med 8.000 kvadratmeter tom lade. Pladsen fyldte han med klassiske biler på 20 år.

Besøg vores annoncør:

Hvad vil du give for en lade fyldt med klassiske biler? Hvis svaret er 40.000 kalkuner, er du ikke den første der tænker sådan.

Eller det vil sige – sådan har James Harkey båret sig ad. Det tog ham 20 år, men så fik han også fyldt de 8.000 kvadratmeter tidligere kalkun-stald med klassiske biler.

Hos Hagerty kalder man den slags ‘jackpot’. Og er man til klassiske biler, lastbiler og mukselbiler må James’ samling da også være som at vinde i lotto.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Omend der skal lidt knofedt og kærlighed til på flere af bilerne. Mange af dem er nemlig op mod 100 år gamle og helt originale. En af bilerne, en Pontiac fra 1931, parkerede James’ selv i den store lade, da han var færdig med at bruge den.

Der er også en Chevrolet fra 1935 med såkaldte selvmordsdøre. Altså omvendte hængsler. Læg deryil en Chevy Suburban, og en Pontiac GTO med et ordentlig brød af en 6,4-liters V8-motor fra 1967 under hjelmen. Eller hvad med en Toyota Hilux eller Mitsubishi Eclipse?

Det sker faktisk ikke så sjældent, at hengemte bilsamlinger dukker op til overfladen. Eksempelvis skal nogle børn af med deres fars samling af 600 biler. Den historie – og mange andre – kan du læse i vores kæmpe ‘ladefund’-kategori lige her på Boosted.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler