Video: Richard Hammond crasher voldsomt – Rimac Concept One brændt op

Richard-Hammond-crash

Den 47-årige ‘Grand Tour’-vært er forulykket under optagelserne til den nye sæson af Amazon Prime-succesen


Det er 11 år siden, Richard Hammond forulykkede med 463 kilometer i timen og overlevede. Nu har briten igen været usvigeligt heldig at kunne gå uskadt fra det, der ligner en meget grum ulykke i Schweiz.

Ulykken skete, efter at TV-værten havde deltaget i et Hillclimb, skriver internationale og danske medier.

En helikopter har fløjet Richard Hammond til yderligere tjek på det nærmeste hospital i byen St. Gallen, Schweiz.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Her er ‘Grand Tour’-holdet inklusive kollegaerne James May og Jeremy Clarkson i øjeblikket i gang med optagelser til den anden sæson af deres kæmpesucces, der er opstået efter sidstenævnte fik en fyreseddel af britiske BBC i 2015.

Foreløbig er der ingen melding om alvorlige skader, og Richard Hammond var ved bevisthed efter ulykken. Han kunne selv kravle ud af bilen, inden den brød i brand

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Richard-Hammond-crash (1)

Fanget på mobilkamera
Øjenvidner har fanget Richard Hammond i bilen, der er tale om. Hvor morbidt det end måtte lyde, er det ‘vanen tro’ lidt af en spektakulær vogn, som nu er fortid.

Hammond har således smadret et eksemplar af den mange-million kroner dyre Rimac Concept One super-elbil godt og grundigt. Faktisk så meget at bilen er brændt op.

https://www.youtube.com/watch?v=IEpCF2PlJRQ

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk