Video: Hurtigere end Aventador SV – 600 hk Subaru sætter vild ‘Ringen’-rekord

Hurtigste firedørsbil rundt på ‘Ringen’ er en Subaru – kun 0,5 sekund langsommere end Porsche 918 og bil-længder vildere end Aventador SV

Subaru WRX STI Type RA NBR er ikke alene den bil, hvis navn har flest endelser i hele den automobile navngivnings-historie, Subi’en er også den hurtigste firedørs vogn rundt på Nürburgring, nogensinde!

Og i omgangstidernes verden siger det ikke så lidt. Faktisk er det en pæn vild præstation. 6 minutter og 57,5 sekunder er lige præcis et halvt sekund langsommere end den frygtindgydende hyperbil Porsche 918. Supertyskeren har ved hjælp af en benzin-V8’er og to elektriske motorer 887 heste. RA NBR må tage til takke med 600 hypper.

Reklameblok:Til gengæld kører Subaru’en snildt fra den italienske vanvidsskabning Lamborghini Aventador SV. Top-tyren fra Sant’ Agata kan nemlig ‘kun’ præstere en omgangstid, der siger 6 minutter og 59 sekunder.

Tror du ikke på det? Der er videodokumentation for samtlige kilometer, den hidsige japaner fik tilbagelagt i et rasende tempo. Og fordi WRX STI Type RA NBR er en hårdkogt racerbil kan du høre hver en lyd fra den hårdpumpede 2-liters bokser og gearkassen for den sags skyld.

Reklameblok:Reklamelink:
Mangler du dæk og fælge til bilen? Klik her og se vilde tilbud!

Type RA i det absurd lange modelnavn står iøvrigt for ‘Record Attempt’ (rekordforsøg, red.) Og det må man sige, at japanerne formådede til fulde.

Tilbage er der bare at se, om Subarus kunder kan leve med gadeudgaven, der må nøjes med 310 hk.

OG LAD OS SÅ FÅ SET DEN VIDEO 

Reklameblok:

 

 

 

 

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk