Annonce:

Verdens hurtigste Mitsubishi Galant søger ny ejer – “Den har 909 hestekræfter”

Hvis du altid har drømt om en hurtig japaner, er det måske nu, du skal slå til. En ikke helt almindelig Galant VR 4 leder nemlig efter et nyt hjem. 

Besøg vores annoncør:

Indrømmet, vi kan godt lide hestekræfter. Og helst så mange som ocmuligt af dem. Af samme grund kan denne meget gule Mitsubishi Galant VR 4 ikke undgå at friste på redaktionen.

For selvom det slet ikke ser sådan ud – faktisk ser den 31 år gamle japaner mere anonym ud end så meget andet – gemmer det diskrete ydre på svimlende 909 hestekræfter.

Nej, det er ikke en slåfejl. Der er virkelig 909 hestekræfter at komme efter i denne raket fra 1992.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Bilen tilbragte de første 8 år af tilværelsen som enhver anden gadebil. Men i 2000 gave nogen pokker i regler og gik amok. Mellem 2006 og 2009 blev den brugt som missil på Bonneville Salt Flats i USA, der er kendt for at tiltrække folk med hang til hastighedsrekorder.

LÆS OGSÅ: Nu rammes ALLE veteranbiler – vægtafgiften stiger voldsomt meget

Mitsubishien her har da også en verificeret topfart på vanvittige 360 km/t. Og det er der ikke pillet ved, siden det blev slået fast i 2009.

Under hjelmen finder vi en 2-liters, firecylindrede benziner med gigantisk Garrett-turbolader, der arbejder med 3,47 bars tryk.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

De sidste år har japaneren dog tilbragt indendørs hos en forhandler i Californien. Men nu skal den vanvittige vogn altså videre.

Pris? 29,999 dollar. Det betyder, at du skal i banken og veksle godt 208.000, når vi tager udgangspunkt i den dagsaktuelle vekselkurs.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:

 

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler