Annonce:

Tophemmeligt på Youtube: Sådan foregår et GT Board-ræs

Foto: GT Board

Youtube-kanalen GT Board har en kvart million abbonenter – her får du et indblik i det ‘tophemmelige’ undergrunds-ræs med nogle af verdens vildeste superbiler

Du har måske allerede hørt om svenske Gustav Träff og hans ‘GTBOARD‘. Youtube-kanalen smider optagelser med de vildeste superbiler og hardcore tuningsmaskiner ud til dens tæt på 250.000 abbonenter. Men vidste du, at optagelserne faktisk foregår i dybeste hemmelighed?

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Kun ganske få personer kender til den nøjagtige lokation, hvorfra nogle af verdens vildeste biler ræser dør om dør mod hinanden. Det betyder ingen publikum, ingen afspærring, ingen ambulancetjeneste. Kun det rene ræs.

Foto: GT Board

Takketvære Gustav Träffs kæmpe netværk optræder modeller fra mærker som Koenigsegg, Lamborghini og Bugatti jævnligt, når det går lige ud med hastigheder ofte meget over 300 kilometer i timen.  Eller som i videoen herunder, hvor en +700 hestes E30 med turbodrevet V8-jern efterlader en Audi S8 med ‘kun’ 605 hk i støvet fra sine baghjul, da først det gamle iX-firehjulstræk får fat i kræfterne.

Danske Schmiedmann Gruppen er hovedsponsor for det ‘hemmelige’ og særdeles heftige undergrundsræs, der med årene er blevet et viralt fænomen på Youtube. For Schmiedmann betyder det blandt andet, at de har haft lejlighed til at prøve kræfter med verdens vildeste superbiler i deres 700 hestes våben, en BMW F82 M4 fra den svenske afdeling.

KAN DIN SKÆRM TRÆKKE DET, KAN VIDEOEN SES I 4K-OPLØSNING

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler