Annonce:

Tesla tilbagekalder 125.000 biler uden irriterende lyd

Over 125.000 biler fra Tesla kan have problemer med advarselssystemet til sikkerhedsselerne. Selv har bilmærket modtaget 104 klager.

Over 125.000 biler lige fra Tesla Model S, Model X, Model 3 og Model Y er røget med i bilmærkets seneste tilbagekaldelse.

Det skriver ABC News.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Årsagen er, at der kan gemme sig en fejl i det advarselssystem, som er koblet op på sikkerhedsselerne i bilerne.

Systemet, der er et lovkrav, skal advare bilisten og passagerer, hvis en sele på et sæde, der er i brug, ikke er spændt fast.

LÆS OGSÅ: Solgte livsfarlig Toyota for 90.000 kr. – nu er han konkurs

De amerikanske myndigheder mener dog at have konstateret, at advarslen ikke virker i en lang række af Teslas biler. Selv har bilmærket hørt en lignende klagesang fra foreløbig 104 kunder.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Bilmærket er dog ikke bekendt med, at fejlen har forårsaget hverken trafikuheld eller dødsulykker. Det er dog ikke nok til at ignorere problemet. Det mener Tesla i første omgang at kunne rette med et stykke opdateret software.

Herhjemme smed Tesla i sidste uge noget af en bombe under bilmarkedet, da basisudgaven af Model 3, der i forvejen er mærkets billigste bil, blev sat markant ned. Læs mere om det her.

Hvis vi lige skal runde det med tilbagekaldelser en gang til, er det nærmest hverdag i bilindustrien i takt med stadigt mere avancerede biler. Ford har dog den ubetinget mest kedelige rekord på det område.

Bilmærket har i de første 19 uger af året måtte lave 1,3 tilbagekaldelser hver eneste uge. Bag hver tilbagekaldelse kan der gemme sig biler i titusindevis. Måske mere end det. Læs mere om sagen her.

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler