Reklame:

Politiet sigter 15-årig for at tune knallert: “Han skal frakendes førerretten”

Det er tæt på det dobbelte af det tilladte – og det slog politiet tirsdag hårdt ned på.

Han står formentlig ikke bare til en skideballe derhjemme, politiet har allerede haft godt fat i kraven på en bare 15-årig dreng, som man tirsdag stoppede på en tunet knallert.

Midt- og Vestsjællands Politi kom nemlig frem til, at knallerten kunne køre 57 km/t. Hvilket er tæt på det dobbelte af det tilladte.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Den 15-årige kan nu ud over en bøde også se frem til en påstand om betinget frakendelse af retten til at føre lille knallert, når sagen skal afgøres.

Det skriver politikredsen i døgnrapporten.

LÆS OGSÅ: VIDEO: Her lader bilmærker tusindvis af nye elbiler ruste væk

Den 15-årige er bestemt ikke den eneste knallertkører, politiet på det seneste har haft i. Tidligere på måneden stablede kollegerne hos Sydjyllands Politi en hel knallert-razzia på benene.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Det gik blandt andet ud over én knallertkører, hvis knallert politiet målte til 30 km/t. Razziaen kom, siger politiet, fordi borgerne i Nordborg på Als følte sig utrygge ved knallertkørslen. Læs mere her!


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?