Pløjede tre fodgængere ned – nu ryger hendes bil

Arkivfoto: presse-fotos.dk

Tidligt søndag morgen satte en stærkt beruset kvinde sig bag rattet – det endte med at gå ud over tre fodgængere.

Hun burde slet ikke sidde bag rattet. Alligevel gjorde en 30-årig kvinde præcis det tidligt søndag morgen. På Bredgade i Slagelse endte det helt galt, da kvinden i sin brandert pløjede tre unge personer, som gik på fortovet, ned.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

LÆS OGSÅ: 31-årig frakendt kørekortet for noget mange gør – “Folk tænker ikke over det”

Fremme på stedet kunne politiet konstatere, at kvinden var så påvirket, at hun med længder havde gjort sig skyldig i vanvidskørsel. For de tre fodgængeres vedkommende gik turen videre til akutmodtagelsen, hvor de blev behandlet for deres skader.

Kort efter blev kvinden ud over vanvidskørslen også sigtet for at bringe andres liv og førlighed i fare. Bilen skal kvinden heller ikke regne med at se igen. Den har Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi beslaglagt. Ved et senere retsmøde vil ordensmagten gå efter at få en dommer til at konfiskere den på statens vegne.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

 

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk