Annonce:

Nyt fra Boba: 1.000 hk Golf I kører 308 km/t på 1/2-milen

Boba Motoring er kendt for at bygge nogle af verdens vildeste VW’er. Nu er de tilbage med en lille, åndssvagt potent Golf 1.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Der er ikke meget andet end et racing-bur ved Boba Motorings seneste projekt, der afslører, at det er meget mere en uskyldig Golf I.

Men under hjelmen ligger en to liters 16v-motor, som i sin vildeste setting sender over 1.000 hestekræfter rundt i 4motion-trækket. Resultatet er fuldstændigt vanvittigt. Selv med ‘kun’ 940 hk spurterede den undseelige tysker til 308 kilometer i timen, da den havde kørt sit første gennemløb på den halve mil til German Race 1000.

Ved andet gennemløb skulle ydelsen være skruet op til 1.000 hk, men regnen satte en stopper for de planer. Da banen tørrede op, tabte en anden bil olie under sit løb. Arrangørerne havde efterfølgende intet andet valg end at afløse resten af eventet.

HERUNDER KAN DU SE DET FØRSTE 940 HK GENNEMLØB

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

 


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler