Nyt fra Boba: 1.000 hk Golf I kører 308 km/t på 1/2-milen

Annonce for Danmarks største bilmesse:

Boba Motoring er kendt for at bygge nogle af verdens vildeste VW’er. Nu er de tilbage med en lille, åndssvagt potent Golf 1.

Der er ikke meget andet end et racing-bur ved Boba Motorings seneste projekt, der afslører, at det er meget mere en uskyldig Golf I.

Men under hjelmen ligger en to liters 16v-motor, som i sin vildeste setting sender over 1.000 hestekræfter rundt i 4motion-trækket. Resultatet er fuldstændigt vanvittigt. Selv med ‘kun’ 940 hk spurterede den undseelige tysker til 308 kilometer i timen, da den havde kørt sit første gennemløb på den halve mil til German Race 1000.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Ved andet gennemløb skulle ydelsen være skruet op til 1.000 hk, men regnen satte en stopper for de planer. Da banen tørrede op, tabte en anden bil olie under sit løb. Arrangørerne havde efterfølgende intet andet valg end at afløse resten af eventet.

HERUNDER KAN DU SE DET FØRSTE 940 HK GENNEMLØB

 

Reklameblok:

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk