Ny undersøgelse: Det bliver elbil-ejerne stadig mere utilfreds med

Foto: Ernest Ojeh

Elbil-ejerne har det ellers nemt. Men det betyder ikke, at de er lige så glade som for bare ét år siden.

Elbil-ejerne har det nemt. De slipper billigt både i registreringsafgifter og periodiske afgifter.  Og sådan er det i mange lande. Ikke kun herhjemme. Derudover har mange mulighed for at lade hjemme fra.

Bilen har altså – hvis man tænker sig lidt om – en fuld ‘tank’ hver gang, den skal bruges.

Reklameblok:Men det betyder ikke, at elbilerne er tilfredse. Det viser en ny undersøgelse fra analysevirksomheden J.D. Power. Utilfredsheden skyldes dog noget, som elbil-ejerne ikke kan gøre noget ved. Nemlig prisen på selve strømmen der ryger i bilernes batterier.

På grund af den generelle inflation, som har buldret derudad, siden Rusland invaderede Ukraine sidste år, er prisen på strøm nemlig gået sammen vej. Opad. Det samme kan siges om prisen på diesel og benzin.

Sammen undersøgelse viser dog også, at elbil-ejerne i stigende grad er utilfredse med den hastighed, de kan få ud af deres hjemmelader.

Reklameblok:Reklamelink:
Mangler du dæk og fælge til bilen? Klik her og se vilde tilbud!

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk