Annonce:

Ny BMW X3 fås kun med benzin eller dieselmotor

Den næste aftapning af BMW X3 fås kun med forbrændingsmotor. Til gengæld er der fire- og sekscylindrede motorer på programmet.

Besøg vores annoncør:

BMW nægter fortsat at sætte en dato på udfasningen af forbrændingsmotoren. Tværtimod insisterer mærket på at udvikle nye benzin- og dieselmaskiner.

Og når det kommer til den næste udgave af X3, fås den udelukkende med forbrændingsmotor. I lighed med den nuværende model svinger antallet af cylindre fra 4 til 6 styk.

Det oplyser mærket i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

X3 Drive 30 får en to-liters benzinmotor med 258 hestekræfter, mens topmodellen X3 M50 får 398 hestekræfter fra en 3-liters rækkesekser med to turboladere.

LÆS OGSÅ: Kvinde var 4 km/t fra at miste 1 måned gammel Tesla

Herhjemme har importøren endnu ikke sagt noget om den kommende X3. Derfor kender vi heller ikke til hverken udvalg, udstyrsniveau eller prisen for det. Men Boosted følger sagen.

Noget andet er, at BMW faktisk tror benzinbilerne har toppet. I hvert fald når det kommer til efterspørgslen på dem. Mærkets økonomidirektør mener, at det hele peakede allerede sidste år.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Tilbage er der kun én vej. Nemlig nedad. BMW tror dog ikke, at benzinbilerne salg falder så drastisk, at der snart ikke længere at købere til de nye af slagsen. Læs mere om det her.

Ny BMW X3 fås kun med benzin eller dieselmotor
Credit: BMW

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler