Annonce:

Nu skal “ulovligt” klistermærke være våben mod Tesla

Den norske fagforening Fellesforbundet har ikke glemt konflikten mellem Tesla og en række mekanikere i nabolandet Sverige.

Besøg vores annoncør:

Tesla og mærkets svenske mekanikere har endnu ikke fundet nogen mindelig løsning på konflikten, der har betydet strejker siden oktober sidste år.

Strejken har siden spredt sig i sympati i det øvrige Norden. Og nu opfordrer den norske fagforeingen Fellesforbundet alle landets Tesla-ejere til at køre rundt med et bestemt klistermærke på deres biler.

Konkret vil fagforeningen have Tesla-ejerne til at bestille klistermærket med ordlyden: “Jeg støtter kravet om tarif-aftale med Tesla”.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Klistermærket kan sættes i bilens ruder, siger Fellesforbundet.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: Politiet beklager bakspejlsbrøler “Det er en klar fejl”

– At flere bliver klar over, at Tesla prøve at snige sig uden om de værdier, som Norge bygger på, gør, at vi sætter dem i en offentlig gabestok, siger Fellesforbundets leder, Jørn Eggum til Berlingske.

Danske bilister skal dog tænke sig godt om, inden de hopper med på vognen. I 2007 blev der nemlig lavet om ‘udsyns-reglerne’ i færdselsloven.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Streamere blev dermed helt ulovlige i bagruder. I forruden er det lidt en anden snak. Her er det altid en konkret vurdering fra politiets side, om et klistermærke eller en streamer tager noget af udsynet.

– Hænger der en wunderbaum i forruden, kan vi oplyse, at hvis man har hængt noget op i sin forrude, som betyder, at man ikke har fuldt udsyn, så kan det udløse en bøde.

Sådan lød det eksempelvis fra Syd- og Sønderjyllands Politi i en kommentar til Ekstra Bladet efter en masse ballade om bøderegn til bilfestivalen Danmarks Hurtigste Bil i 2022.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler