Reklame:

Nu kan du få en halv Red Bull-racer hjem i stuen – simulatoren koster ‘kun’ 846.000 kr.

Kevin Magnussen og Haas’ har ikke fået verdens bedste start på 2023-sæsonen. Måske du kan gøre det bedre i en halv Red Bull RB18-racer?

Det har aldrig været billigt at køre Formel 1. Bare det at lade som om kan også løbe op. Se bare det seneste projekt som Memento Exclusives har kastet sig over. Med Red Bulls velsignelse har man skåret en RB18-racer, der minder om den Verstappen drønede rundt i sidste år, op.

LÆS OGSÅ: På mandag er det slut: benzin- og dieselbiler forbydes på denne vej

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Den 1,6-liters Honda-V6’er mangler. Til gengæld er fronten proppet med simulator-grej. Er du i øvrigt en større Checo-fan, er det ikke noget problem. “Bilen” kan leveres med mexicanernes navn og startnummer.

Men som vi allerede har været inde på, bliver det ikke nogen billig fornøjelse. De første simulatorer kan leveres til april. Altså allerede i næste måned. Men du skal som minimum finde 99.999 britiske pund svarende til 846.000 kr. frem. Altså for bare kunne købe én.

Og så skal du selvfølgelig have plads til hele herligheden. Den vejer godt 160 kilo, er 4,1 meter lang og er halvanden meter bred.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Reklameblok:


 


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?