Motorshow 2018: 50.000 kvadratmeter med motoroplevelser i Herning

Foto: Boosted Magazine

Den 2.-4. februar slår Messecenter Herning igen dørene op det for 50.000 kvadratmeter store Motorshow – Life on Wheels. 2018-udgaven bliver med mere end 120 motorfascinerede udstillere

Annonce for Danmarks største bilmesse:

Har du ikke interesse for noget med motor, er det kun fordi, du ikke har besøgt Motorshow i Messecenter Herning endnu. Arrangørerne lover i hvert fald et dragende event med masser af hestekræfter både på to og fire hjul.

Når det går løs i weekenden d.2 og 4. februar, kan du nemlig se og opleve samtlige motorcykelmærker og de fleste bilmærker, det danske marked har at byde på. Desuden samler messen alt indenfor motorsport – lige fra DTC til gokart-racing samt alt ind i mellem.

Motorshow er meget mere og andet end en messe. Det er en fascinerende oplevelse, som imponerer og overrasker. Her kan besøgende prøvekøre, udforske og lade sig overraske, fortæller Lars Green fra ASP Event.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Foto: Boosted Magazine

OPLEV EN HAAS FORMEL 1-RACER
2018-udgaven er Motorshows tredje i streg, og står det til arrangørerne, kan de besøgende vende tilbage år efter år. Motorshow er nemlig kommet for at blive, fortæller Lars Green.

I år kan gæsterne få sig en snak med over 120 udstillere og se frem til mere end 43 aktiviteter både udenfor og indenfor messecenteres døre.

Blandt meget andet kan besøgende opleve en Haas Formel 1-bil, se de uopnåelige drømmebiler fra Sportscar Event, få en hæsblæsende tur i en rallybil, selv køre gokort og tage en tur ned af ‘Memory Lane’ på udstillingen af biler fra 70’erne og 80’erne.

Sideløbende med Motorshow 2018 afholdes Yamaha SuperCross & Freestyle Show i Jyske Bank Boxen. Her bliver publikum vidne til motorsport og vovemod i verdensklasse med adrenalinpumpende show og ræs.

Reklameblok:

 

 

 

 

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!