Annonce:

Medie: BMW giver ikke op – udvikler nye benzin- og dieselmotorer

I sidste uge fik Tyskland bremset EU’s planlagte forbud mod fossilbiler. Og nu rør BMW’s udviklingsafdeling på sig. 

I disse dage kan meget lidt med sikkerhed siges om bilindustrien. I sidste uge fik Tyskland bremset EU’s plan om at forbyde nye fossilbiler fra 2035. Omvendt har BMW længe holdt fast.

Altså i at der stadig er liv i forbrændingsmotoren. Det gør mærket nu alvor af. Ifølge den tyske avis Handelsblatt er mærket fra München nemlig på vej med en række nye benzin- og dieselmotorer.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Intet farvel til forbrænding
Og selvom BMW ikke har bekræftet avisens udlægning, tyder meget på, at mærket er langt fra et farvel til forbrændingsmotoren. Så sent som sidste år fortalte BMW’s udviklingschef Frank Weber da også, at BMW udviklede nye seks- og ottecylindrede benzin- og dieselmotorer.

Handelsblatt mener, at BMW bl.a. gør det for at svare på en efterspørgsel på det europæiske marked. Her mangler bilisterne, skriver avisen, store, dieseldrevne SUV’er.

På den anden side er BMW ikke imod elektrificering. Tværtimod vurderer mærket, at mindst halvdelen af de biler, man kan sælge i 2030, på den ene eller anden måde er elektrificeret. BMW har endda udviklet en helt ny platform ‘Neue Klasse’, der kun skal bygges elbiler på.


Annonce:

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler