Reklame:

McDonald’s går sammen med Tesla – nu spises McFlurry med Cybertruck-ske

Der er dog en lille hage ved det hele. Du skal nemlig rejse langt – vildt langt – for at kunne gøre det.

Den er god nok. I Kina kan man på McDonald’s nu få en Tesla-inspireret McFlurry. Helt konkret spises den velkendte is i Kina nu med en bestemt ske, der er klar inspireret af Teslas til dato vildeste bil.

Ligesom Cybertruck i sig selv, skal danske kunder af samme grund ikke sætte næsen op efter en Cybertruck McFlurry.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Og det er da også lige før, kineserne går forgæves. Der skal nemlig kun laves 50.000 eksemplarer af den særlige ske. Omvendt er det noget, som mere end 1,4 milliarder kinesere skal ‘slås’ om.

Hver ske vil være indgraveret med ordene ‘don’t panic’. En reference til “The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy”, der helt tilbage i 1978 kørte som hørespil i engelsk radio på BBC 4.

LÆS OGSÅ: 500.000 danske bilister skal nu følge disse regler

De – om man vil – heldige kinesere får dog ikke skeen foræret. Hver af de 50.000 skeer skal der betales 4 dollar svarende til små 30 danske kr. for.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Elon Musk kaldte dog nyheden for ‘fake news’ på sit eget mediet X – det tidligere Twitter. Men der altså god nok, skriver Yahoo Finance.

Det er ikke første gang, at bilrelaterede merchandise og spøjse samarbejdsaftaler dukker op. McLaren og Oneplus har eksempelvis solgt telefoner sammen.

BMW og Samsung slog sig sammen og noget lignende i en hyldest til E30 M3 tidligere på året. Men ligesom Tesla og McD er det ikke alle og enhver, der kan opleve den slags. Læs mere om det her.

Reklameblok:


 


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?