Annonce:

Lia Block skal køre far Kens Porsche op ad Pikes Peak

Den unge racerkører kører direkte i far Kens hjulspor.

Besøg vores annoncør:

Torsdag i denne uge kunne Lia Block fortælle, at hun køre videre i sin fars hjulspor. Det sker, når unge amerikaner kører sin fars meget lyserøde Porsche op ad Pikes Peak.

Så sent som sidste år sad Ken Block selv bag rattet af den hidsige Porsche. Men på grund af tekniske problemer nåede rallystjernen aldrig op ad bjerget i Colorado. Et halvt år efter sin fars z går Lia Block dog forsøget.

Og det i nøjagtig den samme bil. Det sker 25. juni år, og til den tid vil Pikes Peak bare være det seneste den 16-årige kvinde deltager i for at hylde mindet om hendes far, der gik bort 2. januar i år.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Hoonipigasus, som Porsche er døbt, er en hyldet til den Porsche 917/20 “Pink Pig”, der vandt 24-timers løbet på Le Mans-banen i Frankrig i 1971. Hoonipigasus er dog et monster i en helt anden liga.

Den massive downforce gør, at den presser sig selv i asfalten med et tryk på 2.267 kilo. Og det i en bil der vejer under 1.000 kilo. Motoren er en voldsomt tunet 4-liters, 6-cylindret bokser-motor. God for 1.400 hestekræfter.

 

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler