Annonce:

Kommunes parkeringsforslag er bund ulovligt, siger FDM

I bund og grund handler det kun om at flå bilister for endnu flere penge, når Silkeborg Kommune vil hæve prisen for parkering, mener FDM.

Besøg vores annoncør:

Det seneste forslag om at hæve timeprisen og udvide betalingsområdet for parkering i Silkeborg får ikke mange roser med på vejen.

I hvert fald ikke fra interesseorganisationen FDM. Kommunen har foreslået at hæve den nuværende timepris med 5 kroner. Fra 15 til 20 kroner.

Men forslaget er hverken lovligt eller for at gøre noget som helst andet end at flå bilister for penge.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

– Det står soleklart, at det her handler om at få ekstra millioner kroner ind og ikke noget som helst andet, siger chefkonsulent i FDM, Dennis Lange, til TV Midtvest.

LÆS OGSÅ: Jacob har fået et job ingen dansker har haft før

Det er ikke første gang, FDM er ude efter en kommune, der forsøger at trække penge ned i den slunkne kommunekasse ved at gøre det dyrere at parkere.

Både i Fredericia og på Bornholm har kommunerne forsøgt at slippe afsted med den ulovlige finte. Og i december sidste år forsøgte politikerne i Helsingør sig med præcis det samme. Læs mere om det her.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Nu skal politikerne i Silkeborg drøfte forslaget på et byrådsmøde den 25. juni. Ved at hæve prisen for parkering vil kommunen kunne lukke et hul i kommunekassen på 2,5 millioner kr. Men det må man altså ikke bruge bilisternes penge til. Eller ikke som offentlig instans.

Hos Enhedslisten i Silkeborg byråd mener Peter Sig Kristensen ‘absolut ikke’, at han eller de andre byrødder er ude efter bilisterne. I stedet mener han, at det handler om at skabe et ‘mindre støjende bymiljø’.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler