Reklame:

Kørte 114 procent for stærkt i “sin” AMG – nu skylder vanvidsbilist 918.000 kr.

Retten har ikke bare konfiskeret bilen. Man har også bestemt, at vanvidsbilisten skal betale en erstatning til leasingselskabet. 

En 55-årig mand fra Frederiksberg er idømt 20 dages fængsel og frakendt førerretten i tre år for vanvidskørsel. Straffen får han for at 107 km/t på en strækning i Avedøre, hvor den højst tilladte hastighed er 50 km/t.

LÆS OGSÅ: Lagde drift-video på Youtube – så blev 7 biler beslaglagt 

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Overskridelsen på 114 procent er mere end rigeligt til at dømme manden for vanvidskørsel. Det skete i en Mercedes AMG GT 63 S 4MATIC, som manden havde leaset sidste år. Altså længe efter færdselslovens skæringsdato om vanvidskørsel.

Ud over kørekortet og en tur bag tremmer beordrede dommeren i Byretten i Glostrup også den 55-årige til at betale 918.375 kr. til leasingselskabet, for den bil de nu mangler. Det skriver Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse.

Det fremgår ikke, om den 55-årige har modtaget dommen eller anket til landsretten.

 

Reklameblok:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?