Annonce:

Klog 93-årig kørte 870.000 kilometer næsten gratis

Rachel Veitch havde fat i den lange ende helt til det sidste. Fra 1981 til 2012 kørte hun 870.000 kilometer i en Mercury Comet. Og det næsten gratis.

Besøg vores annoncør:

93-årige Rachel Veitch var ikke sådan en autoværkstederne lige løber om hjørner med.

Lige siden den noget ældre bilist i 1981 købte sig en Mercury Comet, har hun købt dele, der er dækket af livstidsgaranti, til bilen.

Det betyder, at hun blandt andet har fået skiftet syv lydpotter, tre sæt støddæmpere og 16 batterier. Og ja, det hele bliver der stadig betalt for. Bare ikke af Rachels egen lomme.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

– Firestone betaler stadig for mine batterier. Dem har jeg haft 16 af, sagde hun.

LÆS OGSÅ: Volkswagen forbyder ansatte at eje en Porsche

Ligesom sin ejer er Mercury’en, der i øvrigt er døbt “Chariot”, ved at være oppe i årene. Og det ved Rachel godt. Derfor har hun også samlet en vejledning til, hvordan bilen, der er fra 1964, serviceres korrekt.

Den får værkstederne en kopi af, hver gang “Chariot” er til service eller inde for at få skiftet en del på garantien. Livstidsgarantien.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

I Chariot har Rachel kørt 120 miles i timen – 193 km/t – fortalte hun. Men måske lige så imponerende er det, at ejer og bil har holdt hinanden ud længere end samtlige af den 90-årige dames tre ægteskaber.

Helt op til 2012, hvor synet svigtede, kørte Rachel Veitch og “Chariot” gerne langt og længe rundt i det meste af USA. I en alder af 90 kørte hun netop en tur på næsten 5.000 kilometer rundt i landet.

– Jeg har det hele. Automatgear, servostyring, aircondition, lyder det fra den ældre dame.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:

Rachel Veitch døde i en alder af 99 i 2017. I klippet herunder kan du se og høre hende fortælle om Mercury’en. En sand feel-good-fortælling, der endda nåede den berømte talkshow-vært Jay Leno. En mand, der selv er noget af en bilentusiast.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler