Annonce:

Volkswagen forbyder ansatte at eje en Porsche

Porsche, der har været en hundrede procent integreret del af Volkswagen-koncernen siden 2012, er nu forbudt som firmabil for 200 ansatte.

Besøg vores annoncør:

200 ansatte hos Volkswagen må ikke længere eje en Porsche. De må i hvert fald ikke vælge en Porsche som firmabil.

De 200 ansatte besidder stillinger i de øvre lag hos Volkswagen, og mens nogle af dem har accepteret beslutningen, har andre valgt at gå rettens vej.

Det skriver Bild.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Cheferne vil have rettens ord for, at Volkswagen ikke kan forbyde dem at køre rundt i en Porsche. Og hvis man ser på, hvordan retskendelser er gået mod VW-koncernen på det sidste, har de sure chefer fat i den lange ende.

LÆS OGSÅ: Skjulte bil i fire måneder – nu er den beslaglagt

Altså måske. Det er nemlig ikke ret mange måneder siden, at Audi måtte omstøde en beslutning om at tage firmabilerne fra sine kørende sælgere i Tyskland.

Bilmærket, der også er en del af Volkswagen-koncernen, forsvarede sig ellers med, at sælgerne sagtens kunne klare sig uden biler. Læs mere om det her.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Tilbage står nogle af Volkswagens chefer og venter på, om de i hvert fald i firmaregi godt må køre Porsche. En af de ansatte, der er undtaget fra forbuddet, er Oliver Blume.

Men det ville også være mærkeligt, da han foruden topposten som koncern-direktør også er den øverste ansvarlige for Porsche til daglig.

Hos Volkswagen bekræfter en talskvinde, at virksomheden på grund af et omkostningsfokus ‘ikke længere er muligt at bestille en Porsche som firmabil’.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:

Spørgsmålet om firmabiler er ikke det eneste sagsanlæg, der plager Volkswagen/Porsche i øjeblikket. Bilkoncernen prøver også at sno sig uden om ellers lovede bonusser til visse ansatte. Om man kan den slags, skal derfor også afgøres af en dommer.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler