Reklame:

Bilist indrømmer: “Jeg hader min elbil så meget, at jeg har købt en diesel i stedet for”

Elbilen er absolut ikke for alle. En 36-årig læge er ifølge avisen The Sun en af dem, der er træt af ‘aldrig at kunne finde en ladestander’.

Den 36-årige læge Lizzie Butler-Meadows er med sin indtægt én af dem, der burde have råd til en elbil.

Det har hun da også. Hun har tilmed ejet én. Men nu har hun skilt sig af med den igen. Det skriver den britiske avis The Sun på baggrund af en pressemeddelelse fra LeaseLoco.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

I stedet har Lizzie Butler-Meadows købt sig en ny dieselbil af en helt simpelt årsag. Hun er ganske enkelt træt af at lede efter ladestandere til elbiler.

– Vi endte i en situation, hvor vi lejede en lejlighed med offentlig parkering i ni måneder. Det betød, at jeg ikke kunne lade derhjemme, og på min arbejdsplads er der heller ingen ladestandere.

LÆS OGSÅ: Hårdt slag for bilister – hel hovedstad bliver miljøzone: “Alle skal betale hver dag”

Af samme grund valgte Lizzie Butler-Meadows og hendes mand at skifte deres elektriske Nissan Leaf ud med en dieseldrevet Mercedes A-Klasse.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Den nu tidligere elbil-ejer fortæller dog, at hun har mange kolleger, der overvejer en elbil. Men det ville måske kræve, at der var gratis eller billige lademuligheder på arbejdspladsen, mener hun.

Noget andet, Lizzie Butler-Meadows var frustreret over i løbet af sin tid med en elbil, var det veritable hav af ladeløsninger. Ligesom herhjemme kræver disse forskellige apps og betalingsløsninger at benytte.

Desuden var der problemer med selve ladestanderen og den kablede forbindelse til elbilen i de koldere måneder. Kablet ville ikke slippe bilen. De kolde måneder gik, siger Lizzie Butler-Meadows, også hårdt ud over den lille Nissans rækkevidde.

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?