Knaldet i samme kontrol to gange – bilist får vild bøde

Arkivfoto: presse-fotos.dk

Altså på samme dag. Nu venter der ham en bøde som i den grad kan mærkes.

Onsdag morgen havde politiet fat i den samme varevogn med samme overlæs og samme chauffør bag rattet. Og det hele to gange. Manden – der er udenlandsk statsborger – blev i første omgang stoppet af politiets udlændingekontrolafdeling, da han trillede af færgen i Rødbyhavn.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

Her kunne politiet konstatere, at bilen – som var fyldt op med frugt og grønt – vejede hele 2 ton for meget. Altså et overlæs på 57 procent. Herpå fik manden besked på at begynde at læsse af.

LÆS OGSÅ: Her sælger politiet ud af vanvidsbilisternes biler

Før han kunne køre videre, blev han desuden afkrævet et bidrag til statskassen på 4.500 kr. Men videre kørte manden som sådan ikke. Han troede nemlig han kunne slippe af sted med at læsse bilen igen.

Reklameblok:Den gik dog ikke. Kort efter blev manden nemlig igen stoppet og kontrolleret. Igen viste en kontrolvejning, at varebilen vejede to ton for meget. Derfor blev den 44-årige mand endnu engang præsenteret for en bøde på 4.500 kr. Firmaet, som manden kørte for, fik også en opringning og en belæring om reglerne i Danmark fra ordensmagten.

 

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk