Her sælger politiet ud af vanvidsbilisternes biler

Billedet har ikke noget med den omtalte sag at gøre, men stammer fra en anden sag om en beslaglagt BMW. Foto: Midt- og Vestsjællands Politi

Det er allerede sket flere gange, og det er faktisk slet ikke så svært at få fingrene i bil, som staten har konfiskeret fra en vanvidsbilist.

Flere steder rundt om i landet sælger politikredsene de biler, som retssystemet på statens vegne har konfiskeret fra vanvidsbilister. Det er eksempelvis sket flere gange i Haderslev.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

LÆS OGSÅ: Dømt vanvidsbilist rejste sig op – “Derfor køber jeg min Audi tilbage”

Og nu vil Nordjyllands Politi også gerne af med nogle biler. Helt præcis tre styk. En Ford C-Max på gule plader, en Citroen DS 3 på hvide plader og én Hyundai i10 – også på hvide plader.

– Når vi konfiskerer en bil, så bliver der lavet en vurdering af bilens værdi, og enten bliver den så sat til salg på Laurtiz.com, eller så bliver den skrottet, fortæller politikommissær Jess Falberg fra færdselsafdelingen hos Nordjyllands Politi til Nordjyske.

Reklameblok:Der skal dog forventes noget arbejde på alle tre biler. Alle skal desuden have starthjælp for at komme i gang, oplyses det på auktionssiden Lauritz.com. Desuden ser især Citronen ramponeret ud. Næsten som om den har været påkørt frontalt.

Fyns Politi vil også gerne finde en ny ejer til en hvid Volkswagen Polo fra 2018. Også her oplyser auktionshuset, at i hvert fald et nyt batteri må påregnes. Ligesom der ikke er noget der hedder fortrydelsesret. Også en rød Suzuki Celerio er blandt de biler i det fynske, som ordensmagten skal have sendt videre.

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk