Her sover folk i kø for at købe en Corvette: “Jeg har ALDRIG oplevet noget lignende”

En bilforhandler, der har solgt biler i 25 år, er i chok. “Jeg har aldrig oplevet noget lignende”, siger han.

Hvor meget vil du gøre for at være blandt de første til at eje den nye hybrid-drevne Corvette C8? Nok ikke lige så meget som de kunder der lige nu både sidder, ligger og sover i kø ude foran MacMulkin Chevrolet i den amerikanske by Nashua.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

LÆS OGSÅ: Skoda får nyt logo: “Den flyvende pik forsvinder”

Her har der været folk i kø siden mandag. De mest hardcore har ifølge flere lokalmedier valgt at overnatte ude foran bilforhandleren, for at være sikre på at de som nogle af de første amerikanere kan lægge et depositum for den nye Corvette med tilnavnet E-Ray.

I Nashua er det lige nu ned til minus 10 grader om dagen og endnu koldere om natten. Det er dog tilsyneladende ikke noget som skræmmer de ivrige Corvette-kunder. Hvilket den lokale bilforhandler Tony Dillberg har bemærket.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

– Jeg har været i branchen i mere end 25 år, og jeg må sige, at jeg aldrig har oplevet noget lignende.

– Jeg har aldrig oplevet, at nogen venter uden for natten over bare for at kunne købe en bil, siger Tony Dillberg til WMUR.

Det, de sikkert godt kolde kunder venter på, er en Corvette med 655 hestekræfter, hvoraf den 6,2-liters V8-motor leverer de 495 af dem. Det er første gang nogensinde, at Corvetten kan fås med hybridpakke. Den er da også relativt beskeden. Faktisk på bare 1,9 kWh. Nogen lydløs langturs-cruiser er det altså ikke at ligge i kø til.

 

Reklameblok:

 

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk