Reklame:

Her klager politiet: Kan ikke følge med disse gadebiler

Kriminelle typer har i stigende grad kastet deres kærlighed over biltype som politiet ikke kan følg med. 

I den amerikanske delstat Tennessee klager politiet deres nød. Ordensmagten oplever nemlig i stigende grad, at de ikke kan følge med de kriminelles biler. Oftere og oftere drøner de langfingrede typer nemlig afsted i de mest potente Dodge-modeller.

Og dem kan har politiet altså svært ved at hænge på. Til WKRN News 2 fortæller politichef Lamar Ballard, at ordensmagten oplever, at flere ‘high performance’-biler bliver stjålet og brugt til at stikke af.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


LÆS OGSÅ: Vi tester bilen, selv politiet frygtede – Lotus Omega

Og ikke bare det. Ballard er overbevist, om at tyvene stjæler flere biler på deres vej gennem Tennessee. Dodge-modellerne snupper tyvene som regel i andre stater, før de går på rov i Tennessee, mener politichefen.

– De (tyvene, red) udser sig disse biler, fordi de ved, at bilerne er hurtige og at de nok kan køre fra en politibil.

Men muskel-bilerne bliver også stjålet i Tennessee. Alene sidste år blev der stjålet 149 Dodge Challenger/Charger i byen Nashville. På tærsklen til april 2023 er det tal foreløbig 51, skriver WKRN News 2.

Reklameblok:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?