Annonce:

Her er den nye Capri, du ikke må se for Ford

Den genfødte Ford Capri minder mest af alt om en Polestar 2 med lidt andre forlygter. Nu er den lækket før tid på et spansk forum.

Besøg vores annoncør:

Opdateret 10. juli kl.14.35: Ford i Danmark har meddelt, at den elektriske Capri koster fra 319.990 kroner.

Capri-navnet var i mange år uløseligt forbundet med en todørs coupé, som i sin mest potente udgave havde V6-motor og turbo.

Det er vi meget langt fra, nu hvor Ford puster nyt liv i navnet. I lighed med den elektriske Mustang Mach-e deler den nye Capri meget lidt andet end navnet med sin historiske søster.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Takket være CocheSpias er Capri lækket et døgn før den officelle premiere i dag, onsdag 10. juli. Måske vil nogle fans kunne ane lidt af den gamle bil i den nyes forlygter.

LÆS OGSÅ: 217 bilister kørte i politiets dobbelte fælde på samme vej

Men så holder ‘lighederne’ også op. Den nye Capri er teknisk set hundrede procent identisk med den elektriske Ford Explorer som igen bare er en Volkswagen ID.4 med lidt andre forlygter.

Den danske Ford-importør har endnu ikke sagt noget om Caprien. Men bliver bilen en del af modelprogrammet i Danmark, kan vi meget vel snart høre nyt fra den kant. Boosted følger sagen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Efter artiklens publicering har Ford i Danmark frigivet prislisten på den nye Capri. Bilen begynder ved 319.990 kroner. For den slags penge får man baghjulstræk, 170 hestekræfter og en WLTP-rækkevidde på ‘op til’ 389 kilometer.

Ford forventer at kunne levere de første eksemplarer af den nye Capri i slutningen af 2024 eller begyndelsen af 2025. Mærket bekræfter desuden, at bilen er bygget på samme Volkswagen teknik som den nye Explorer.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler