Reklame:

Her bliver Teslas lade-kabel obligatorisk for alle

Teslas lade-standard får endnu et rygstød. Denne gang med myndighedernes hjælp.

I den amerikanske stat Texas er man også klar til at holde hånden under elbilerne. I hvert fald økonomiske. På en række betingelser altså.

Senest er der faldet en lov på plads som rammer infrastrukturen. Vil firmaer have økonomisk støtte til at sætte offentlige ladepunkter op, skal det nemlig gøres med én helt bestemt type ladestander.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Den ny lov i Texas gør det nemlig obligatorisk, at alle nye ladestandere er udstyret med både Combined Charging System (CCS)-standard og Teslas the North American Standard Charger (NACS).

Det skriver Top Gear.

LÆS OGSÅ: Toyota bøjer sig for EU: “Vi vil være klar til KUN at sælge elbiler”

Sidstnævnte standard er mærker som Ford og General Motors allerede hoppet med på. Der er i hvert fald indgået en aftale med Tesla, om at elbiler fra konkurrenterne allerede fra næste år kan tilsluttes Teslas netværk af såkaldte Superchragere.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Et lignende samarbejde har Rivian, som egentlig skulle have været i Danmark allerede nu, også skrevet under på.

Herhjemme er dele af Teslas ladenetværk allerede åbnet for andre bilmærkers elbiler. Men også i Danmark er der flere forskellige typer af både ladestik- og standere.

 

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?