Reklame:

GODT NYT: Verdens største Ferguson-samling køres ikke ud af Danmark

Verdens største samling af Ferguson-traktorer står i Danmark – og det bliver den ved med, efter at den ellers svar sat til salg.

Tilbage i slut-april kunne vi her på Boosted fortælle, at verdens største samling af Massey Ferguson-traktorer – af mange direkte betragtet som dansk kulturarv – risikerede at forsvinde ud af landet.

Der er tale om mere end 300 traktorer. Men på grund af sygdom har traktorernes nuværende ejer, Henrik Nielsen, ikke kræfterne til at se efter dem.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Men nu bliver traktorerne, hvor de er. Nemlig som en del af Danmarks Ferguson Museum i Juelsminde. Det skriver museet i en pressemeddelelse.

Af den fremgår det, at Henrik Nielsen har fået mulighed for at ansatte en anden til at tage af driften på ejendommen.

LÆS OGSÅ: VIDEO: Vildere end i Danmark – her knuser politiet biler filmet ved ulovlig gaderæs

– Det vil sige, at jeg nu kan blive boende, samtidig med at jeg kan slappe mere af og nyde tilværelsen, mit museum og mine maskiner. Det glæder jeg mig til. Og jeg er meget taknemmelig, for at det kan lade sig gøre.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Noget andet, vi med sikkerhed ved er til salg, er et sted, samtlige af Boosted-redaktionens medlemmer godt gad eje. Primært fordi der er plads til hele 72 biler. Læs mere her.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?