Annonce:

GODT NYT: Verdens største Ferguson-samling køres ikke ud af Danmark

Verdens største samling af Ferguson-traktorer står i Danmark – og det bliver den ved med, efter at den ellers svar sat til salg.

Besøg vores annoncør:

Tilbage i slut-april kunne vi her på Boosted fortælle, at verdens største samling af Massey Ferguson-traktorer – af mange direkte betragtet som dansk kulturarv – risikerede at forsvinde ud af landet.

Der er tale om mere end 300 traktorer. Men på grund af sygdom har traktorernes nuværende ejer, Henrik Nielsen, ikke kræfterne til at se efter dem.

Men nu bliver traktorerne, hvor de er. Nemlig som en del af Danmarks Ferguson Museum i Juelsminde. Det skriver museet i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Af den fremgår det, at Henrik Nielsen har fået mulighed for at ansatte en anden til at tage af driften på ejendommen.

LÆS OGSÅ: VIDEO: Vildere end i Danmark – her knuser politiet biler filmet ved ulovlig gaderæs

– Det vil sige, at jeg nu kan blive boende, samtidig med at jeg kan slappe mere af og nyde tilværelsen, mit museum og mine maskiner. Det glæder jeg mig til. Og jeg er meget taknemmelig, for at det kan lade sig gøre.

Noget andet, vi med sikkerhed ved er til salg, er et sted, samtlige af Boosted-redaktionens medlemmer godt gad eje. Primært fordi der er plads til hele 72 biler. Læs mere her.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler