Annonce:

Flemming fik grotesk “dummebøde” af staten

1 krone. Nogle gange langt mindre. Det er hvad stribevis af danskere skal betale i disse dage, fordi de ikke har fået betalt periodisk afgift til tiden.

Besøg vores annoncør:

Danske bilister oversvømmes med mikroskopiske regninger. Det skyldes, at de ikke har betalt den periodiske afgift på deres biler til tiden.

Beløbene er i den meget lave ende. TV Midtvest har talt med Lars Ivan Rasmussen, der har modtaget en opkrævning på 1,04 kroner.

Han finder det på mange måder latterligt. I det mindste er det spild af ressourcer.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

– Det må koste mere at opkræve, end man får ind. Alt under 50 kroner burde man bare ignorere, siger han til mediet.

LÆS OGSÅ: Vanvidsbilist har ikke råd til at købe Lamborghini tilbage

På sociale medier har Boosted set flere eksempler på disse breve. Og beløbet kan være meget lavere end én krone – meget lavere.

Blandt andet skriver Flemming M. på sin LinkedIn-profil, at han har fået en regning på 0,07 kroner i renter. Plus en vejledning til, hvordan han kan betale det skyldige beløb.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

I flere tilfælde skyldes renteopkrævningerne sandsynligvis fejl i Betalingsservice, selv om det er automatiseret. Kritikken preller dog af på Skattestyrelsen.

Overfor TV Midtvest fastholder underdirektør i Skattestyrelsen, Sune Thvilum-Kannegaard, at regler er regler. Og at alle beløb, selv de meget små, skal opkræves fra borgere og virksomheder, der skylder i skat.

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler