Reklame:

Filmede sig selv mens han brød færdselsloven – politiet vil ikke sigte Elon Musk

Det er ulovligt. Men Elon Musk slipper nu alligevel godt fra at at bryde færdselsloven i Californien. 

Verdens rigeste mand kan tillade sig lidt af hvert. Åbenbart også at bryde færdselsloven i den amerikanske delstat Californien.

Politiet i staten er i hvert fald ligeglade, med at Musk livestreamede sig selv fra sin telefon mens han sad bag rattet. Noget der ellers er en overtrædelse af færdselsloven.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

I en mail til mediet The Verge forsvarer politiet i Palo Alto, Californien, sig med, at ingen betjent så Elon Musk bryde loven. Dog siger politiet, at ‘en bøde havde været på plads, hvis nogen fra ordensmagten havde set Musk bryde loven’.

At optagelsen, som Musk lagde på sin eget sociale medie “X” – det tidligere Twitter – betyder tilsyneladende ikke noget. Heller ikke selvom optagelsen er gemt her.

LÆS OGSÅ: Har skrevet ny kontrakt – så meget får Lewis Hamilton for to år mere hos Mercedes

Det er ikke første gang, at en højtstående person undgår lovens lange arm i trafikken. For nogle år siden undgik en politiker i staten Ohio den bøde, han ellers skulle have haft for at køre bil og samtidig deltage via zoom i et byrådsmøde.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Alt sammen mens han deltog i et byrådsmøde. Ironisk stemte politikerne på lige netop det møde for at forbyde den slags ‘aktiviteter’ blandt bilister bag rattet.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?