Annonce:

Fiat Panda beslaglagt – 103-årig kvinde kørte for stærkt

103-årige Giuseppina Molinari kørte så stærkt i sin lille Fiat, at hun blev stoppet af politiet. Hun kunne dog ikke vise noget gyldigt kørekort.

Besøg vores annoncør:

Bare fordi man er 103 år, behøver tiden ikke stå stille.

Det gør den i hvert fald ikke for Giuseppina Molinari, som for nylig blev stoppet af politiet i Bondeno, Italien.

I første omgang blev kvinden gjort bekendt med, at hun altså havde kørt for stærkt. Men det viste sig hurtigt, at hun ikke har haft noget gyldigt kørekort de sidste to år.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver TV-stationen Rai, som har interviewet den mildest talt ældre kvinde.

LÆS OGSÅ: Kvinde var 4 km/t fra at miste 1 måned gammel Tesla

– Lige nu bruger jeg min cykel, men jeg skal have en scooter. Jeg kan ikke bare opgive min frihed. Jeg vil fortsætte med at shoppe, besøge venner og spille kort, siger Giuseppina Molinari.

Det viste sig desuden, at den lille Fiat Panda, som Molinari trillede rundt i, ikke havde nogen aktiv forsikring. Til medierne fortæller Molinari godt nok, at hun var en smule irriteret over at blive stoppet. Men, som hun siger, var politibetjentene søde og behandlede hende godt.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Det er i øvrigt ikke første gang, at den 103-årige tiltrækker sig politiets opmærksomhed. Det præcis samme skete nogle måneder før, da bilen blev beslaglagt. Her lod politiet hende dog køre videre mod en løftet pegefinger. Tilsyneladende uden at tage det med kørekortets udløbsdato så nøje.

Byens borgmester Alan Fabbri ved ikke rigtig, om han skal grine eller græde over den gamle kvindes kørsel. Eller rettere sagt ‘belønne’ hende for det.

– Det er ikke politisk korrekt at give hende en medalje frem for en bøde. Selvfølgelig skal færdselsreglerne respekteres. Samtidig giver hun mig håb for fremtiden og min egen alder.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:

Heldigvis er folk i lokalsamfundet, som rent faktisk har kørekort, begyndt at tilbyde Giuseppina Molinari et lift ind imellem, så hun kan passe sine gøremål og sit sociale liv.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler