Reklame:

Fem drenge anholdt efter biljagt – politiet måtte hente én af dem i et træ

Fem drenge i alderen 15 til 16 år blev natten til mandag anholdt af politiet efter en biljagt – en af dem måtte politiet hente i et træ.

Ingen kom noget til. Men der venter en gruppe af fem drenge i alderen 15 til 16 år noget af et efterspil, efter de natten til mandag forsøgte at stikke af fra politiet i en stjålet bil.

Køreturen udviklede sig nemlig til en biljagt. Det oplyser Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi til TV2 Øst.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

– Vi fik anmeldelsen om biltyveriet klokken 02.27, og så begyndte vi ellers at lede efter bilen, siger vagtchef Jakob Jensen til mediet.

Det var en patrulje, der opdagede drengene, mens de kørte rundt i Sundby. Men i stedet for at stoppe valgte drengene at tage flugten i retning mod Guldborg.

LÆS OGSÅ: Christian får ikke 25 år gamle veteranbiler – borgerforslag falder til jorden

Undervejs slap evnerne dog op for drengen bag rattet. Noget der betød, at han kom galt afsted i et t-kryds og endte på en mark.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Det fik dog ikke umiddelbart drengene til at opgive flugten, som de i stedet fortsatte til fods.

Der gik dog ikke længe, før politipatruljerne alligevel havde fat i dem alle. En af de unge mænd var endda kravlet op i et træ, men en politihund havde alligevel hurtigt sniffet sig frem til ham.

Da ungersvenden kom ned, var han temmelig rystet – men det var mest fordi, han først var kommet i tanker om, at han havde højdeskræk da han sad i toppen af træet, skriver politiet i døgnrapporten.

Reklameblok:


 


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?