Far smadrer sønnens BMW: “Det var med vilje”

Foto: Facebook.com/Ayuntamiento de Logroño

En far har på en lidt alternativ facon sendt et budskab, som sønnen umuligt kan misforstå.

Man skal ikke køre med procenter i blodet. Det burde enhver kunne forstå. Og dog. For i det nordlige Spanien har er en far taget skrappe midler i brug for at trænge ind til sin søns fornuft.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

LÆS OGSÅ: Trods 30 ansatte – Dette mærke sælger “ingen” biler i Danmark

Det fortæller politiet i byen Logroño i et Facebook-opslag. For ordensmagten begyndte sagen, da bekymrede borgere i sidste uge ringede til på den lokale politistation for at anmelde, at to personer var godt i gang med at smadre en parkeret BMW.

Da en patrulje når frem, er en SUV på vej væk fra stedet i ‘frisk tempo’. Betjentene eftersætter SUV’en og får den stoppet. I den viser der sig ganske rigtigt at sidde to personer. Men selvom de begge havde noget med BMW’en at gøre, havde kun den ene været i ‘aktion’.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Manden bag rattet i SUV’en valgte nemlig meget hurtig til at lægge kortene på bordet. Til betjentene fortalte han, at han blandt andet har baldret ruderne i BMW’en for at give sin 32-årige søn en lærestreg. Sønnen sad i øvrigt tydeligt bedugget på sædet ved siden af sin far.

Ruderne havde den oprørte far smadret med hakke, efter han havde taget nøglerne til BMW’en fra sin stive søn. I opslaget kommer politiet ikke ind på, om de lod far og søn køre videre. Men den vrede far er næppe sluppet helt godt fra sit udbrud.

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk