Annonce:

Far og søn omkommer under ulykke i legendarisk motorcykel-løb

En far og hans søn er død i samme ulykke under motorcykel løbet Isle of Man TT.

Roger Stockton havde egentlig lagt kørehandsker- og dragt på hylden. Men han besluttede alligevel at køre med i verdens mest berygtede motorcykel-løb, Isle of Man TT, i år. Det blev fatalt for både ham og sønnen Bradley.

Far og søn omkom nemlig i samme ulykke, da det på sidste omgang af Roger Stockton løb gik galt. Sønnen, Bradley, som sad i sidevognen, døde ligesom sin far. Det bringer stor sorg både blandt løbets arrangører og familien.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

– Isle of Man Races sender sin dybeste sympati til Roger og Bradleys familie, nærmeste og venner, skriver arrangøren i en pressmeddelse.

Roger og Bradley Stockton er ikke de eneste som på tragisk vis er omkommet under årets Isle of Man-løb. I alt er 5 af løbets deltagere døde som følge af ulykker. Isle of Man-løbet er i det hele taget kendt for at være et meget svært motorløb, der hvert år kræver dødsofre. Løbet har været afholdt siden 1907, og det eneste år uden dødsulykker var 1982.

Før det tragiske endeligt for far og søn-Stockton kom Isle of Man-arrangørenen galt afsted, da man oplyste, at den forkerte kører var død. Til BBC oplyste arrangøren, at køren Olivier Lavorel var afgået ved døden. Det viste sig dog at være Cesar Chanal. Lavorel kom ud for en anden ulykke, og hans tilstand er lørdag aften fortsat kritisk.

Roger Stockton havde – indtil sin død – kørt 19 Isle of Man-løb. Var han ikke kørt galt på sidste omgang kunne han altså have fejret et rundt jubilæum med det vilde løb.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler