Annonce:

Familie vil sælge en af verdens mest berømte racerbaner

Var det noget med en racerbane? Hvad med Willow Springs International Raceway i Californien? Den familieejede racerbane skal på nye hænder.

Du får en af verdens mest berømte racerbaner plus en gokart- og ovalbane i ét. Ja, og mere til. For Willow Springs International Raceway i Californien er til salg.

Området, der er 2,4 kvadratkilometer stort og blev anlagt i 1953, rummer foruden selve racerbanen 6 andre, mindre baner. Herunder hele to dragrace-baner.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Området, der også bare kaldes Big Willow, har været ejet af Huth-familien de sidste 62 år. De har bl.a. fået anlagt baneområdets egen tankstation. Efter familieoverhovedet Bill Huths død i 2015 har de efterladte drevet stedet videre.

Det oplyser mægleren LoopNet.

LÆS OGSÅ: Underjordisk garage i Danmark koster 85 millioner kroner

Men små 10 år senere skal der altså nye kræfter til. Prisen er ikke sådan noget, der oplyses offentligt. Så her må du støve dit bedste engelsk med amerikansk accent af og gribe knoglen. Der er ingen anden vej, hvis du er interesseret. Jo, måske en e-mail.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Når det så er sagt, er Willow Springs ikke den eneste racerbane, der i de senere år har søgt nye hænder. Tidligere i år dukkede en anden – dog mindre kendt – racerbane også op på markedet.

Prisen for det 30 hektar store område er ingen hemmelighed. 23 millioner kroner, tak! Du kan se, hvad du får for pengene i artiklen her.

Kan du klare dig uden racerbane, er Boosted med årene rendt på mange fede ejendomme. Også dem med plads til uhyre mange biler. Faktisk så mange at vi har lavet en helt kategori med artikler kun om den slags. Tjek det ud her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler