Reklame:

Flere elbusser udbrændt i nat – batteripakker er stadig farlige

Natten til onsdag kæmpede 30 brandfolk mod flammerne fra en række brændende, elektriske busser i Fredericia. Ilden kan være påsat. 

Kort før klokken to i nat udbrød der brand i fire elbusser i Fredericia. Fredericia Dagblad skriver, at op mod 30 brandfolk var sat ind for at kæmpe mod flammerne.

Busserne kan dog, selvom flammerne nu er slukket, stadig være farlige. Batterierne udvikler nemlig stadig varme og sandsynlige vis farlige giftgasser.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Derfor skal mindst én af busserne bugseres væk onsdag morgen. Da brandvæsnet ankom, var der intet at gøre andet end at gå i gang med slukningsarbejdet, da busserne allerede stod omspændt af flammer.

Slukningsarbejdet har krævet massive mængder vand, og der er stadig fare for, at batterierne selvantænder.

LÆS OGSÅ: Politiker beklager ny lov – åbner for at skrotte særlig bilkontrol

DanmarkC.tv oplyser, at en mand fra Fredercia er anholdt for ildspåsættelse i nat. Men tidligt på morgnen har det ikke kunnet bekræftes, om vedkommende har noget med de brændende busser at gøre.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?