Annonce:

Flere elbusser udbrændt i nat – batteripakker er stadig farlige

Natten til onsdag kæmpede 30 brandfolk mod flammerne fra en række brændende, elektriske busser i Fredericia. Ilden kan være påsat. 

Besøg vores annoncør:

Kort før klokken to i nat udbrød der brand i fire elbusser i Fredericia. Fredericia Dagblad skriver, at op mod 30 brandfolk var sat ind for at kæmpe mod flammerne.

Busserne kan dog, selvom flammerne nu er slukket, stadig være farlige. Batterierne udvikler nemlig stadig varme og sandsynlige vis farlige giftgasser.

Derfor skal mindst én af busserne bugseres væk onsdag morgen. Da brandvæsnet ankom, var der intet at gøre andet end at gå i gang med slukningsarbejdet, da busserne allerede stod omspændt af flammer.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Slukningsarbejdet har krævet massive mængder vand, og der er stadig fare for, at batterierne selvantænder.

LÆS OGSÅ: Politiker beklager ny lov – åbner for at skrotte særlig bilkontrol

DanmarkC.tv oplyser, at en mand fra Fredercia er anholdt for ildspåsættelse i nat. Men tidligt på morgnen har det ikke kunnet bekræftes, om vedkommende har noget med de brændende busser at gøre.

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler